Banner

Je bent nu hier: Home > Voor bedrijven

Voor werkgevers

Een sterke HR afdeling is voor bedrijven een essentiële functionaris/afdeling. Zoals onder andere voor het werven van nieuwe instroom, als voor het binden en behouden van je medewerkers. Het is nogal wat, wat we vragen van ze. En laten wij wel wezen, recruitment is een vak. Maar binnen de wereld van HR met de nieuwe generaties verandert het proces van binden, boeien en begeleiden razendsnel. Onmogelijk om dit allemaal in eigen huis te hebben.

PEAKMAN HRM zorgt er voor dat uw medewerkers bij u blijven en beter worden. Wij inventariseren jouw prioriteiten en behoeften, stelt een projectbeschrijving op en gaat op zoek naar / levert een HR functionaris die geknipt is om dit project uit te voeren. Jij weet precies wat er wordt geleverd, binnen welke termijn én voor welk tarief. Je krijgt tijdelijk een deskundige HR-professional in jouw bedrijf, die een dergelijk project al meerdere malen heeft gedaan.

PEAKMAN Recruitment zorgt er voor dat je de juiste nieuwe medewerkers aan je weet te verbinden. Niet alleen door je instroom probleem op te lossen, maar gelijk je recruitment proces goed in te richten.

Graag meer weten over één van deze twee mogelijkheden? Meld je als bedrijf even aan, en we nemen contact met je op!

Wat we verder voor u kunnen betekenen

Wij zorgen ervoor dat medewerkers bij u blijven werken

Mensen komen om wat ze kunnen en gaan om wie ze zijn.

Niet elk HR dilemma los je even efficiënt op door “er dan nog maar een HR kracht bij te zetten”. Misschien kan een andere werkwijze al wonderen doen? Bijvoorbeeld door een goed onboardingsprogramma voor nieuwe personeelsleden in te richten. Of misschien kan een slim opleidings- en ontwikkelingsprogramma net het verschil maken om personeelsleden te behouden? Waar de daadwerkelijke pijn bij jou bedrijf ook zit, we brengen het in kaart met de Peakman HRM SCAN. Na een deskundige inventarisatie van uw probleem, wendt onze Peakman HR professional alle vaardigheden, kennis en ervaring aan om het project tot een goed einde te brengen én krijgt jouw HR afdeling de handvatten om er na het vertrek van de “Sherpa” zelf mee aan de slag te gaan.

Wij organiseren voor u de instroom van nieuwe medewerkers

Recruitment is een vak en verdient een serieuze (strategische) aanpak. Een samenwerking met Peakman Recruitment betekent dat je in één klap alle expertise en automatisering(middelen) in huis haalt. Wij zijn jouw recruiter, adviseur en sparringpartner. Je hoeft geen tijd te steken in het ontwikkelen van jouw recruitment afdeling en het opleiden van jouw recruiters, want dat kan je beter aan ons overlaten. Wij lossen niet alleen uw instroom probleem op, maar organiseren uw gehele recruitment proces. Zodat jij je kan focussen op jouw core business.

Wij brengen uw pijnpunten in kaart met de HR scan

In de zoektocht naar kandidaten staat er vaak, maak van je stap een sprong. Maar hoe mooi zou het zijn als je met je bedrijf een sprong in de goede richting kan maken?

Voor uw HR-afdeling is het heel zinvol om vrijblijvend en gratis onze HRM Scan in te vullen om te weten te komen waar binnen uw organisatie verbeterpunten zitten. De scan biedt op een snelle, laagdrempelige en vrijblijvende manier een doeltreffend inzicht in de uitdagingen en prioriteiten op HR gebied. Na een gezamenlijke analyse van de scanresultaten, kunnen we u meer vertellen op welk HR vlak daadkrachtige actie gewenst en/of urgent is. Op basis hiervan kunnen wij uw organisatie eventueel koppelen aan onze HR- of recruitment professional die een mogelijk project tot een succes kan brengen.

Verder nog vragen?

Heb je nog andere vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over 1 van onze diensten hebben?

Bezoek ons

Peakman B.V.

Hoogeveenenweg 100 (unit 2.70)
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Routebeschrijving

Bel ons

010 580 78 22

"In 12 weken hebben wij 116 warme leads voor onze traineeships ontvangen, dit hadden wij nooit verwacht. Een recruiter van Peakman maakt serieus het verschil.”

Jan Evers, APsupport

Onze cases

Senior recruiter finance, tax, legal

Functie Medior / senior finance professionals
Vakgebied Finance en Accountancy
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Iedereen moet doen waar die goed in is. Wij zijn van de accountancy, controles en eindejaarwerk, Peakman is goed in het verzorgen van onze instroom aan nieuwe medewerkers.
Lees meer

Vivo Energy

Functie Interim HR Manager
Vakgebied HR
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Soms is een interim ZZP HR professional de ideale oplossing voor de tijdelijke klus. Zo ook bij onze organisatie.
Lees meer

Recruitment APsupport

Functie Traineeships Finance en Zorg
Vakgebied Finance
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Peakman recruitment heeft het gehele recruitment proces onder de loep genomen en geoptimaliseerd. En gedurende dit traject het aantal warme leads aan kandidaten waar wij mee in gesprek zijn gegaan verhoogd met 175 kandidaten in 3 maanden. Een prestatie op zich!
Lees meer