Banner

Je bent nu hier: Home > Voor bedrijven

Personeel behouden voor uw organsatie

Een sterke HR-afdeling is voor bedrijven een essentiële onderdeel van de continuïteit van een organisatie. Wat denkt u van thema's, zoals het werven van nieuwe werknemers, maar ook aan het binden en behouden van uw medewerkers?

Een HR-afdeling heeft een behoorlijke druk op hun schouders. Het is nogal wat, wat er van hen wordt gevraagd. Laten wij wel wezen: Recruitment is een vak. In de wereld van HR verandert het proces van binden, boeien en begeleiden razendsnel. Onmogelijk om dit allemaal in eigen huis te hebben. 

PEAKMAN HRM 
PEAKMAN HRM zorgt er voor dat uw medewerkers bij u blijven en beter worden. Wij inventariseren uw prioriteiten en behoeften, stellen een projectbeschrijving op en gaat op zoek naar een HR-functionaris, die uitstekend bij uw bedrijf past om dit project uit te voeren. U weet precies wat er wordt geleverd, binnen welke termijn én voor welk tarief. U krijgt tijdelijk een deskundige HR-professional in uw bedrijf, die een dergelijk project al meerdere malen heeft gedaan en tijdelijk onderdeel is van uw team.

PEAKMAN Recruitment 
PEAKMAN Recruitment zorgt er voor dat u de juiste nieuwe medewerkers aan u weet te verbinden. Niet alleen door de uitdaging van instroom op te lossen, maar tegelijkertijd ook om het recruitmentproces goed in te richten.

PEAKMAN Opleidingen
PEAKMAN Opleidingen zorgt voor een recruiter voor uw team. De opleiding staat in het teken van het leren van de kneepjes van het vak en ingewerkt worden op de branche van uw bedrijf. Een recruiter die perfect past bij uw organisatie. 

Meer weten over één van deze mogelijkheden? We vertellen u er graag alles over. 

Wat we verder voor u kunnen betekenen

Wij zorgen ervoor dat medewerkers bij u blijven werken

Mensen komen om wat ze kunnen en gaan om wie ze zijn.

Niet elk HR dilemma los je even efficiënt op door “er dan nog maar een HR kracht bij te zetten”. Misschien kan een andere werkwijze al wonderen doen? Bijvoorbeeld door een goed onboardingsprogramma voor nieuwe personeelsleden in te richten. Of misschien kan een slim opleidings- en ontwikkelingsprogramma net het verschil maken om personeelsleden te behouden? Waar de daadwerkelijke pijn bij jou bedrijf ook zit, we brengen het in kaart met de Peakman HRM SCAN. Na een deskundige inventarisatie van uw probleem, wendt onze Peakman HR professional alle vaardigheden, kennis en ervaring aan om het project tot een goed einde te brengen én krijgt jouw HR afdeling de handvatten om er na het vertrek van de “Sherpa” zelf mee aan de slag te gaan.

Wij organiseren voor u de instroom van nieuwe medewerkers

Recruitment is een vak en verdient een serieuze (strategische) aanpak. Een samenwerking met Peakman Recruitment betekent dat je in één klap alle expertise en automatisering(middelen) in huis haalt. Wij zijn jouw recruiter, adviseur en sparringpartner. Je hoeft geen tijd te steken in het ontwikkelen van jouw recruitment afdeling en het opleiden van jouw recruiters, want dat kan je beter aan ons overlaten. Wij lossen niet alleen uw instroom probleem op, maar organiseren uw gehele recruitment proces. Zodat jij je kan focussen op jouw core business.

Wij brengen uw pijnpunten in kaart met de HR scan

In de zoektocht naar kandidaten staat er vaak, maak van je stap een sprong. Maar hoe mooi zou het zijn als je met je bedrijf een sprong in de goede richting kan maken?

Voor uw HR-afdeling is het heel zinvol om vrijblijvend en gratis onze HRM Scan in te vullen om te weten te komen waar binnen uw organisatie verbeterpunten zitten. De scan biedt op een snelle, laagdrempelige en vrijblijvende manier een doeltreffend inzicht in de uitdagingen en prioriteiten op HR gebied. Na een gezamenlijke analyse van de scanresultaten, kunnen we u meer vertellen op welk HR vlak daadkrachtige actie gewenst en/of urgent is. Op basis hiervan kunnen wij uw organisatie eventueel koppelen aan onze HR- of recruitment professional die een mogelijk project tot een succes kan brengen.

Verder nog vragen?

Heb je nog andere vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over 1 van onze diensten hebben?

Komt u bij ons langs?
Hier vindt u ons. 

Peakman
Hoogeveenenweg 100 (unit 2.70)
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Routebeschrijving

Bel ons

010 580 78 22

"In twaalf weken hebben wij 116 warme leads voor onze traineeships ontvangen. Ongelofelijk, dit hadden wij nooit verwacht. Een recruiter van Peakman is onderdeel van het proces en maakt serieus het verschil. Ik kan het iedereen aanbevelen”

Jan Evers 
AP Support

Onze cases

Senior recruiter finance, tax, legal

Functie Medior / senior finance professionals
Vakgebied Finance en Accountancy
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Iedereen moet doen waar die goed in is. Wij zijn van de accountancy, controles en eindejaarwerk, Peakman is goed in het verzorgen van onze instroom aan nieuwe medewerkers.
Lees meer

Recruitment APsupport

Functie Traineeships Finance en Zorg
Vakgebied Finance
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Peakman recruitment heeft het gehele recruitment proces onder de loep genomen en geoptimaliseerd. En gedurende dit traject het aantal warme leads aan kandidaten waar wij mee in gesprek zijn gegaan verhoogd met 175 kandidaten in 3 maanden. Een prestatie op zich!
Lees meer

Vivo Energy

Functie Interim HR Manager
Vakgebied HR
Telefoonnummer 010-5807822
E-mailadres contact@peakman.nl
Soms is een interim ZZP HR professional de ideale oplossing voor de tijdelijke klus. Zo ook bij onze organisatie.
Lees meer