test 

Je bent nu hier: Professionals

HET BUREAU VOOR DE NIEUWE
GENERATIE HR PROFESSIONALS EN
RECRUITERS

“Wij bemiddelen in interim HR functies en recruiters. We werven, selecteren en headhunten het beste talent van Nederland voor de mooiste projecten. Peakman faciliteert haar HR professionals en recruiters met de beste tools, middelen en ondersteuning om de opdracht uitmuntend uit te voeren. Dit in combinatie met de ervaring van onze professionals maakt het verschil."

Ben jij een Sherpa?

Je bent goed opgeleid en gespecialiseerd in HR of recruitment? Je hebt het allemaal in je en je bent er klaar voor om met je talenten aan de slag te gaan? Dan is dit een mooi moment om kennis te maken met Peakman HRM en Peakman Recruitment!

Peakman begrijpt wat de huidige generatie HR professionals wil en geeft hier ondersteuning aan. Zijn voor jou flexibiliteit, work-life balance, meerdere dingen doen, onafhankelijk zijn en iets doen wat er echt toe doet, ook zo belangrijk? En laat je je bij jouw administratie graag professioneel en goed ontzorgen? Dan is de Peakman HRM community echt iets voor jou! Ons netwerk bestaat uit zo’n 1500 HR professionals.