Je bent nu hier: Professionals - Recruiters

Bij Peakman Recruitment gaat het niet om wat je wordt, maar om wat je al bent: een Sherpa! Onze Recruitment Professionals zijn gepassioneerd in het vinden van deskundige mensen en hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Je bent nieuwsgierig en vastberaden; je duikt graag in wat de huidige generatie medewerkers wil en waar bedrijven naar op zoek zijn. Het vervullen van de perfecte match geeft je voldoening. Je bent ondernemend en maakt graag gebruik van de nieuwste technologieën en systemen om als recruiter nog succesvoller te zijn. Bij Peakman Recruitment vinden we vooral jouw persoonlijkheid belangrijk, zelfs meer dan je eerdere ervaringen en relevante kwalificaties.

Waarom zou je als Peakman Recruitment Professional aan de slag willen gaan?

Peakman Recruitment:

 • laat je binnen jouw favoriete segment in jouw favoriete rol, die van recruiter, werken. Zo kun jij doen waar je goed in bent en wat je graag doet.
 • helpt je samen met onze marketingafdeling alle pull factoren van het inlenende bedrijf in kaart brengen, zodat jij direct kunt beginnen met datgene waar jij goed in bent, recruiten.
 • Bij Peakman Recruitment kun je werken binnen jouw favoriete segment en jouw favoriete rol als recruiter. Zo kun je doen waar je goed in bent en wat je graag doet. 

 • We helpen je samen met onze marketingafdeling alle aantrekkelijke aspecten van het inlenende bedrijf te identificeren, zodat je direct aan de slag kunt met recruiten.

 • Als zelfstandig ondernemer krijg je bij ons de kans om jouw recruitment talent optimaal te benutten. We stellen de nieuwste technologieën beschikbaar om snel talenten binnen ons netwerk te bereiken.

 • Je ervaart de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap, terwijl we je helpen bij het verkrijgen van opdrachten, administratieve ondersteuning bieden en zorgen voor een snelle en correcte uitbetaling van jouw facturen.

 • Je maakt deel uit van een community van andere gepassioneerde recruiting professionals, waar je kunt profiteren van hun kennis, expertise en ervaring.

 • We bieden een ondernemend model waarbij je naast je uurtarief ook financieel meeprofiteert van elke kandidaat die dankzij jou bij een opdrachtgever start.

Een Sherpa word je niet.
Een Sherpa ben je.

Wat krijg je van ons?

In jouw PEAKMAN Recruitment-koffer vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het werven van talent. Natuurlijk draait het om jouw kennis, vaardigheden en passie voor het recruitment vak, waardoor je de persoonlijke touch toevoegt. Maar wij zorgen voor de high tech.

We bieden:

 1. De beste recruitment software van Recruitnow, die alleen wordt gebruikt door de meest innovatieve uitzendbureaus.
 2. Centrale marketingondersteuning om jouw vacatures te onderscheiden en aantrekkelijk te maken.
 3. Met slechts enkele klikken koppel je een 'werken bij' pagina aan al je sociale media voor de opdracht waar je aan werkt.
 4. Een uitgebreide community van recruiters waar je terecht kunt met al je vragen.
 5. Ondersteuning van de business partner van Peakman in jouw regio.

Professional worden bij Peakman?