Je bent nu hier: Professionals - Recruiters

Een Sherpa word je niet, dat ben je!

Peakman Recruitment Professionals zijn bevlogen in het werven van deskundige mensen en hechten veel waarde aan het creëren van een duurzame relatie met zowel kandidaten als opdrachtgever(s). Je bent nieuwsgierig en doortastend; je verdiept je graag in wat de huidige generatie medewerkers wenst en waar bedrijven precies naar op zoek zijn. Je krijgt voldoening in het realiseren van de perfecte match. Je bent ondernemend en maakt graag gebruik van de meest innovatieve technologieën en systemen om als recruiter nog succesvoller te zijn. Bij Peakman Recruitment vinden we het vooral belangrijk dat je over de juiste persoonlijkheid beschikt, meer nog dan eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Waarom zou je als Peakman Recruitment Professional aan de slag willen gaan?

Peakman Recruitment:

 • laat je binnen jouw favoriete segment in jouw favoriete rol, die van recruiter, werken. Zo kun jij doen waar je goed in bent en wat je graag doet.
 • helpt je samen met onze marketingafdeling alle pull factoren van het inlenende bedrijf in kaart brengen, zodat jij direct kunt beginnen met datgene waar jij goed in bent, recruiten.
 • biedt jou de kans om als zelfstandig ondernemer jouw recruitment talent optimaal te benutten en stelt je hiervoor de nieuwste technologie om talenten binnen het netwerk snel te bereiken, ter beschikking.
 • laat jou de vrijheid ervaren van het zelfstandig ondernemerschap, maar helpt je bij de acquisitie van opdrachten, ondersteunt je bij jouw administratie en facturatie en zorgt voor een snelle en correcte uitbetaling van jouw facturen.
 • biedt je een community van andere bevlogen recruiting professionals, van wiens kennis, expertise en ervaring jij gebruik kunt maken.
 • stelt je een ondernemend model voor, zodat je bovenop je uurtarief ook financieel meeprofiteert van elke kandidaat die dankzij jou bij een opdrachtgever start.

Een Sherpa word je niet.
Een Sherpa ben je.

Wat zit er in jouw PEAKMAN recruitment koffer?

Natuurlijk valt en staat het met jou kennis, kunde en passie voor het recruitment vak. Door jouw persoonlijkheid en manier van communiceren breng je de high touch in de “koffer”. Maar wij verzorgen de verzorgen de high tech. Wij faciliteren jou namelijk in:

 • De allerbeste recruitment software van Recruitnow waar alleen de meest vooruitstrevende uitzendbureaus mee werken
 • Centrale marketing ondersteuning om van jouw vacatures een onderscheidend product te maken
 • Met enkele handelingen een werken bij pagina gekoppeld aan alle socials voor de opdracht waar je zit
 • Een enorme recruiters community om al je vragen te beantwoorden
 • Ondersteuning van de business partner van Peakman in jouw regio

Professional worden bij Peakman?