peakman

Je bent nu hier: Over ons - Ons verhaal

Hoe belangrijk zijn mensen voor jullie organisatie? Is het de spil van jullie succes? Is het waarom klanten voor jullie kiezen? En bepalen ze voor het grootste deel de mate van jullie cultuur en groei? Het zijn ongetwijfeld open deuren.

Maar hoe vind je deze medewerkers in een markt met zoveel schaarste aan menselijk kapitaal. En nog veel belangrijker… als je ze eenmaal binnen hebt… hoe behoud je je medewerkers en hoe maak je ze beter?

Peakman onderkent deze intense uitdagingen en heeft als motto ‘nothing is impossible’. Als (inclusive) partner maken wij de reis met en voor ondernemingen als het gaat om het ‘hunten’ en ‘farmen’ van het belangrijkste bezit van bedrijven. 

Peakman. Opgericht door Wim Bubberman.
Na een reis van ruim 20 jaar bij toonaangevende bedrijven binnen de wereld van Personeelsbemiddeling, Recruitment & HRM, heeft hij nu al zijn ervaring, dynamiek en energie gebundeld om met Peakman zijn finale zakelijke stap te kunnen zetten. Samen met alle professionals van Peakman, bedrijven helpen met het vullen en behouden van hun ‘menselijke koffer’. Niks meer maar ook niks minder. No-nonsense, onverzettelijk en menselijk.

En de naam Peakman?

Onze inspiratie ligt hierbij in handen van de dappere Nepalese klimmer Nimsdai Purja. Hij ging voor een schijnbaar onmogelijke opdracht: in zeven maanden alle veertien bergtoppen van boven de 8000 meter beklimmen. En hij slaagde. Dankzij onvoorstelbaar teamwork. Zijn wereldprestatie werd verfilmd… 14 PEAKS… nothing is impossible.
Gepastere inspiratie hadden wij niet nodig.