Talentprogramma

Peakman begrijpt als geen ander dat talent zich wil ontwikkelen. En vooral in de richting waar ze goed in zijn en dus energie van krijgen, Peakman is er van overtuigd dat iedereen talent bezit. De vraag is alleen worden uw medewerkers op de juiste manier uitgedaagd om met hun talenten aan de slag te gaan. Of doen ze te weinig met hun talent omdat ze deze voor de functie niet nodig hebben? Om het juiste talent ontwikkelprogramma voor het bedrijf in te richten, doen wij onderzoek naar de huidige situatie onder uw medewerkers, de gewenste situatie en werkt Peakman de oplossingsrichting uit. Met als doel voor iedere functionaris binnen het bedrijf een talent ontwikkel programma.

Zijn de functieprofielen binnen het bedrijf duidelijk en krijgt een medewerker ook de ruimte om zijn/haar talenten voldoende te ontwikkelen en/of in te zetten? Is er een goed onboardingsprogramma waardoor nieuwe medewerkers snel wegwijs geraken binnen het bedrijf? Zijn er verplichte trainingen en facultatieve trainingen? Allemaal zaken die onze Sherpa’s binnen uw bedrijf onderzoeken. Zijn ze niet aanwezig? Dan begint daar je opdracht.

Het project is afgerond als het bedrijf een helder, concreet en passend talent-ontwikkelprogramma heeft, vastgelegd in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht. Samen de top bereiken.

jbljbhjmbmnb