Bedrijven

Een sterke HR afdeling is voor bedrijven een essentiële functionaris/afdeling. Zoals onder andere voor het werven van nieuwe instroom, als voor het binden en behouden van je medewerkers. Het is nogal wat, wat we vragen van ze. En laten wij wel wezen, recruitment is een vak. Maar binnen de wereld van HR met de nieuwe generaties verandert het proces van binden, boeien en begeleiden razendsnel. Onmogelijk om dit allemaal in eigen huis te hebben.

PEAKMAN HRM zorgt er voor dat uw medewerkers bij u blijven en beter worden. Wij inventariseren jouw prioriteiten en behoeften, stelt een projectbeschrijving op en gaat op zoek naar / levert een HR functionaris die geknipt is om dit project uit te voeren. Jij weet precies wat er wordt geleverd, binnen welke termijn én voor welk tarief. Je krijgt tijdelijk een deskundige HR-professional in jouw bedrijf, die een dergelijk project al meerdere malen heeft gedaan.

PEAKMAN Recruitment zorgt er voor dat je de juiste nieuwe medewerkers aan je weet te verbinden. Niet alleen door je instroom probleem op te lossen, maar gelijk je recruitment proces goed in te richten.

Graag meer weten over één van deze twee mogelijkheden? Meld je als bedrijf even aan, en we nemen contact met je op!

Schrijf je in als bedrijf!


  PEAKMAN B.V.

  Agata de Bruynkade 22
  3059 SE Rotterdam
  KVK: 81164165
  IBAN: NL63INGB0006607787
  Tel. +31 (0)6-22474845
  E. contact@peakman.nl