Werving & Selectie

Veel bedrijven lukt het maar niet om die ene kandidaat te vinden. Of je hebt als bedrijf geen afdeling en daarmee de kennis om dit goed in te richten. Gevolg is veel tijd, energie en uiteindelijk nog niet de juiste kandidaat. Laat het aan de specialist over.

Peakman Recruitment geeft bedrijven de mogelijkheid hun vacature bij ons aan te leveren op basis van No cure No pay. Wij maken van uw vacature een onderscheidend product en gaan op zoek naar minimaal drie geschikte kandidaten. No cure No Pay!

Wat voor vacatures?

Peakman is actief in allerlei segmenten en branches. Zo maakt het voor ons niet uit wat voor soort functionaris u zoekt en in welke branche. Wij beschikken over de verschillende talentpools per branche die wij structureel vullen met beschikbare en of latent zoekende professionals. En zit de kandidaat er niet tussen, maar zijn wij beide van mening dat deze ergens moet zijn? Dan vinden wij hem met onze meest vooruitstrevende en innovatieve recruitment technologie. Linksom of rechtsom.

Hoe deel ik een vacature?

Het delen van je vacature is simpel. Stuur een e-mail met je vacature, de salarisindicatie, de gewenste startdatum en overige relevante informatie naar contact@peakman.nl

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken en aan te geven wanneer je de eerste terugkoppeling kan verwachten. Daarnaast zal vooraf aangegeven worden tegen welke fee de opdracht aangenomen zal worden. Deze zal pas na aanname van een kandidaat in rekening gebracht worden.

Wat kost het?

De werving & selectie fee is afhankelijk van het functieniveau van de gewenste kandidaat. Voorafgaande aan de zoektocht naar de geschikte kandidaat zal het functieniveau en daarmee de W&S fee worden bepaald en overeengekomen. Het tarief (fee) zal worden berekend door het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld van de gecontracteerde kandidaat te vermenigvuldigen met het overeengekomen percentage van de fee. Dit bedrag zal na de eerste werkdag volledig of in termijnen worden gefactureerd.