Talentpools

Waarom werken met een Talentpool?

Veel bedrijven hebben behoefte aan meerdere dezelfde soort kandidaten. Wij noemen dit repeterende opdrachten/profielen. Op het moment dat je als bedrijf behoefte hebt aan meerdere kandidaten voor hetzelfde functieprofiel is het interessant om gebruik te maken van de talentpools van Peakman Recruitment. Deze hebben wij ingericht in de verschillende segmenten, maar je krijgt als bedrijf allemaal je eigen talentpool te zien binnen je eigen klant portaal.

Welke pools zijn er?

Peakman heeft zich gespecialiseerd in verschillende talentpools. Alleen de beste talenten komen in onze pools, zodat we voor uw organisatie de beste talenten kunnen inzetten. Van ICT tot logistiek en Finance tot de bouw/techniek-sector. Bij Peakman bent u aan het juiste adres.

Specifieke campagne inrichting

Een bedrijf dat meerdere medewerkers nodig heeft voor soortgelijke functies is het opbouwen van een talentpool de ideale oplossing. Peakman Recruitment zal de vacatures via de verschillende campagnes uitzetten waardoor er kandidaten zich aanmelden. Wij weten als geen ander waar de kandidaten voor deze vacatures zich bevinden. Op het moment dat er kandidaten reageren, zullen wij op basis van de overeengekomen harde en zachte criteria bekijken of wij iemand doorzetten naar de talentpool van het bedrijf. Het proces ziet er als volgt uit

Wat kost het?

De kosten voor een bedrijf om via Peakman Recruitment toegang te krijgen tot haar talentpool zijn tweeledig. Enerzijds betaal je een maandelijkse licentie voor het klantportaal waarin de kandidaten volledig uitgewerkt en ingeschreven staan op basis van je afgegeven vacatures. En anderzijds spreken wij een performance fee af wanneer een kandidaat daadwerkelijk bij jou bedrijf in dienst gaat. Via Peakman Recruitment is het ook mogelijk om geschikte kandidaten via een uitzend- en of detacheringsconstructie in te lenen. Zie het als verlengde proeftijd. Maar wil je het op deze manier blijven doen, geen probleem.