Interim Recruitment

Er zijn heel veel bureaus die u kunnen helpen aan nieuwe instroom. Tegen hoge werving & selectie tarieven lossen ze je instroom probleem op. Ook kunnen ZZP recruiters je goed helpen om een boost te geven aan je behoefte aan nieuw personeel. Beide opties zijn echter van tijdelijke aard en zeer kostbaar. Peakman Recruitment doet dit echt anders. Wij lossen met Interim Recruitment niet alleen uw instroom probleem op, maar gaan ook het recruitment proces voor je inrichten. Zodat je voortaan zelf je instroom kan verzorgen en toch gebruik kan maken van de kennis, kunde en tools van een recruitment bureau.

Wat zit er in onze koffer?

Alle recruiters die wij op basis van interim recruitment bij onze opdrachtgevers plaatsen hebben de beschikking over de best gevulde recruitment koffer die een professional zich kan wensen om het verschil te maken.

Het belangrijkste onderdeel in deze koffer is de meest innovatieve en vooruitstrevende recruitment software. Je haalt dus in één klap de werken bij pagina, je koppeling met de social media platforms, maar het allerbelangrijkste de link naar tientallen jobboards binnen je bedrijf. De recruiter gaat je helpen instroom te organiseren voor je bedrijf.

Alles richten wij in alsof het vanuit jouw bedrijf zelf komt, maar je maakt gebruik van de meest vooruitstrevende recruitment tools. Meer weten? Meld je bedrijf snel aan.

Inrichten proces

Eerst richten wij het recruitment proces volledig voor je in. Dan gaan we op zoek naar geschikte kandidaten voor allerlei vacatures binnen je bedrijf. Tijdens deze zoektocht gaan wij samen op zoek daar de lekkage in dit proces binnen je bedrijf. Waarom lukt het niet om die gesproken kandidaat je bedrijf binnen te halen? Kan de duur van dit proces ingekort worden om er voor te zorgen dat de conversie verhoogd kan worden? Alles gaan we met je bedrijf door.

Wat kost het?

Bij Peakman interim recruitment plaatsen wij een recruiter bij je bedrijf of is deze op afstand actief. Onze recruiter gaat nieuwe medewerkers voor je vinden op basis van de afgegeven functieprofielen. Maar deze recruiter zal ook het recruitment proces voor je inregelen. De kosten zijn tweeledig en afhankelijk van het gewenste jaar abonnement. De kosten zullen altijd bestaan uit een licentie overeenkomst en daarmee een vast bedrag per maand en de kosten per uur voor de tijd dat onze recruiter je aan nieuwe instroom helpt en gelijk het proces voor je inricht.