Doorontwikkeling

Peakman HR professional begrijpt wat de huidige generatie wil en geef je hier ondersteuning aan. Om het juiste doorontwikkelprogramma voor het bedrijf in te richten, doen wij onderzoek naar de huidige situatie, de gewenste situatie en werken wij de oplossingsrichting uit. Met als doel voor iedere functionaris binnen het bedrijf een ontwikkelpad.

Zijn de functieprofielen binnen het bedrijf duidelijk en krijgt een medewerker ook de ruimte om zijn/haar talenten voldoende te ontwikkelen en/of in te zetten? Is er een goed onboardingsprogramma waardoor nieuwe medewerkers snel wegwijs geraken binnen het bedrijf? Zijn er verplichte trainingen en facultatieve trainingen? Allemaal zaken die onze Sherpa binnen dit bedrijf moet onderzoeken. Zijn ze niet aanwezig? Dan begint daar je opdracht.

Het project is afgerond als het bedrijf een helder, concreet en passend door-ontwikkelprogramma heeft, vastgelegd in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht. Together we can! Samen naar de top?