Tarieven HR professional

Om tarieven te bepalen moet je eerst weten, wat gaan we eigenlijk doen? Waar is er behoefte aan bij jou bedrijf? Heb je alleen een probleem op instroom of is het daadwerkelijke probleem je uitstroom?

Waar zit bij jouw organisatie de pijn?

Om goed en feitelijk te achterhalen waar bij jou bedrijf de pijn zit, hebben wij de HR scan ontwikkeld. Deze scan brengt in kaart op welke elementen de problematiek nu het grootste is. Wat gaat wel goed en wat moet echt beter? Vooral de verbanden tussen de verschillende uitkomsten zijn interessant om te doorgronden. Dit doen wij samen met jou na het invullen van de PEAKMAN  HRM SCAN. De uitkomsten zullen je verbazen.

Vervolgstappen HR dienstverlening

Na analyse van de scanresultaten, vertellen we je waar bij jouw organisatie de pijn écht zit.

Samen met jou maken we een precieze projectomschrijving op en gaan we op zoek naar de HR professional of recruiter, die over alle ervaring, vaardigheden en talent beschikt om er enthousiast mee aan de slag te gaan.

We inventariseren de duur van het project en bespreken het kostenplaatje. Onze Peakman HR professional gaat bij jou op basis van een uurtarief aan het werk. Welk tarief precies is afhankelijk van de ervaring en het niveau van onze Peakman HR professional en van het type project en de projectduur. Tarieven variëren tussen 70 en 120 euro per uur. Maar dankzij onze nauwkeurige omschrijving en duur van het project, weet jij op voorhand precies wat er wordt geleverd, door wie, binnen welke termijn én voor welk tarief. Geen nare verrassingen achteraf!

Tarieven recruitment dienstverlening

Interim Recruitment

Deze meest volledige vorm van onze recruitment dienstverlening kent twee elementen. Enerzijds lossen we het instroom probleem op doordat de recruiter met de juiste middelen, tools, kennis en kunde de gewenste instroom realiseert. Maar anderzijds organiseren wij gelijk het proces van instroom voor jouw organisatie. Dit doen wij op basis van een licentieovereenkomst. Deze geeft je bedrijf controle over en toegang tot de beste recruitment software om je bedrijf structureel van instroom te voorzien.

Licentiekosten zijn standaard € 400,00 per maand met minimale afname van 12 maanden. Daarnaast brengen wij de kosten per uur van de recruiter in rekening. Deze kunnen variëren van € 60,00 tot € 90,00 per uur Excl BTW.

Talentpools, slagvaardige recruitmentondersteuning

Heb je als bedrijf eigenlijk regelmatig of misschien zelfs continu nieuw personeel nodig? Dan zijn onze recruitmentlicenties echt iets voor jou! Afhankelijk van hoeveel nieuwe medewerkers je per maand zoekt en hoeveel werk jouw recruitmentafdeling zelf kan doen, bieden we je verschillende licentiemogelijkheden.

Werving & Selectie

Mocht u als bedrijf een vacature hebben die u niet krijgt ingevuld. Of u heeft te weinig vacatures, waardoor de andere recruitment dienstverleningsvormen niet nodig zijn. Dan is werving & selectie een mooie oplossing. No cure No pay. De werving & selectie fee is op basis van het functieniveau en kan variëren tussen de 15% en 22,5%. Dit percentage zal berekend worden over het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld van de kandidaat die u uiteindelijk aanneemt.

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl