Peakman Verzuim verminderen en voorkomen

Verzuim verminderen en voorkomen

Projectomschrijving voorkomen van verzuim

De sherpa’s van Peakman staan binnen het project ‘Verzuim verminderen en voorkomen’ voor een tweeledige uitdaging.

Enerzijds gaan zij als casemanager verzuim bij de opdrachtgever aan de slag. Onze professional is in deze functie verantwoordelijk voor de regie en een optimale begeleiding van de verzuimdossiers binnen uw organisatie en zorgt hierdoor voor een verkorting van de verzuimduur. Wij zijn daarmee de spin in het web tussen alle betrokken partijen in het verzuimproces. Op basis van onze uitgebreide kennis van de wettelijke verplichtingen omtrent verzuimmanagement, adviseren wij op een zeer klant- en resultaatgerichte manier u als werkgever én de werknemers omtrent de te nemen stappen binnen het verzuimproces. Op die manier werken wij een effectief ziekteverzuimbeleid uit dat past bij de verzuimproblematiek in uw organisatie.

Anderzijds nemen wij binnen de organisatie de verantwoordelijkheid over het project ‘verzuim voorkomen’. Na een intern onderzoek onder alle leidinggevenden en medewerkers, maken wij een duidelijk document op waarin je de directie adviseert over hoe verzuim voorkomen kan worden in de toekomst.

Ben jij de Sherpa voor dit project?

Jij bent de Peakman HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert. Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn.

Ben jij de HR professional die binnen het project ‘Verzuim’ beide elementen tot een goed einde kan brengen? Ben jij bovendien in staat om binnen het bedrijf van de opdrachtgever jouw mogelijke opvolger als casemanager verzuim op te leiden zodat jij na afronding van jouw project, zelf aan een nieuw project kan beginnen? Dan ben jij de spin in het web die wij voor onze opdrachtgever zoeken!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl