Peakman Verloop reduceren

Verloop reduceren

Projectomschrijving verloop reduceren

Eén van de meest voorkomende uitdagingen binnen bedrijven is het verloop van personeel, en dan met name ‘ongewenst’ verloop. In een arbeidsmarkt waar tussen de 60 en 80 procent van de werkenden latent werkzoekend is, is het logisch dat verloop aan de orde van de dag is. Maar hoe kan een bedrijf voorkomen dat medewerkers, en vaak ook nog de beste medewerkers, opzeggen en elders aan de slag gaan?

De redenen die vertrekkende medewerkers opgeven voor hun vertrek kunnen zeer divers zijn. Voor werkgevers is het vaak niet gemakkelijk om tussen al die mogelijke oorzaken de vinger op de zere plek te leggen. Daarom dit project, dat om een innovatieve en vindingrijke HR professional vraagt.

Het project is afgerond als de opdrachtgever een heldere, concrete en passende oplossing heeft om het verloop in de organisatie terug te dringen. Peakman legt dit vast in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart is gebracht? Wij helpen uw bedrijf de top bereiken?

Ben jij de Sherpa die we voor dit project zoeken?

Ben jij de HR professional die bij uitstroom niet meteen denkt aan het zoeken naar nieuwe instroom, maar zich graag verdiept in de oorzaken van het verloop, zodat de opdrachtgever een effectief beleid om verloop te voorkomen kan voeren? Ben jij in staat om de pijnpunten in een organisatie perfect bloot te leggen en indien nodig zelfs een extern concurrentieonderzoek uitvoert? Dan ben jij de geknipte HR professional voor dit project!

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Binnen de PeakmanHRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl