Peakman Talentenprogramma

Ontwikkelen en implementeren Talentenprogramma

Projectomschrijving talentenprogramma

Peakman begrijpt als geen ander dat talent zich wil ontwikkelen. En vooral in de richting waar ze goed in zijn en dus energie van krijgen, Peakman is er van overtuigd dat iedereen talent bezit. De vraag is alleen worden uw medewerkers op de juiste manier uitgedaagd om met hun talenten aan de slag te gaan. Of doen ze te weinig met hun talent omdat ze deze voor de functie niet nodig hebben? Om het juiste talent ontwikkelprogramma voor het bedrijf in te richten, doen wij onderzoek naar de huidige situatie onder uw medewerkers, de gewenste situatie en werkt Peakman de oplossingsrichting uit. Met als doel voor iedere functionaris binnen het bedrijf een talent ontwikkel programma.

Zijn de functieprofielen binnen het bedrijf duidelijk en krijgt een medewerker ook de ruimte om zijn/haar talenten voldoende te ontwikkelen en/of in te zetten? Is er een goed onboardingsprogramma waardoor nieuwe medewerkers snel wegwijs geraken binnen het bedrijf? Zijn er verplichte trainingen en facultatieve trainingen? Allemaal zaken die onze Sherpa’s binnen uw bedrijf onderzoeken. Zijn ze niet aanwezig? Dan begint daar je opdracht.

Het project is afgerond als het bedrijf een helder, concreet en passend talent-ontwikkelprogramma heeft, vastgelegd in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht. Samen de top bereiken.

Ben jij de Peakman HR Professional voor dit project?

Jij bent de Peakman HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert.

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Heb jij al enige ervaring in het inrichten van talent-ontwikkelingsprogramma’s voor werknemers binnen bedrijven? En hou jij ervan om je te verdiepen in hoe een bedrijf de talenten en kennis van haar medewerkers optimaal kan inzetten en verder kan ontwikkelen? Meld je aan!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl