PEAKMAN RECRUITMENT

Recruitment is een vak en verdient een serieuze (strategische) aanpak. Een samenwerking met Peakman Recruitment betekent dat je in één klap alle expertise en automatisering(middelen) in huis haalt. Wij zijn jouw recruiter, adviseur en sparringpartner. Je hoeft geen tijd te steken in het ontwikkelen van jouw recruitment afdeling en het opleiden van jouw recruiters, want dat kan je beter aan ons overlaten. Wij lossen niet alleen uw instroom probleem op, maar organiseren uw gehele recruitment proces. Zodat jij je kan focussen op jouw core business.

Onze aanpak om uw instroom te realiseren:


Hoe komen wij tot de juiste keuze?

Ieder bedrijf heeft een andere behoefte. Van bedrijven die tientallen nieuwe medewerkers per maand nodig hebben, tot het bedrijf die het niet lukt om die ene specifieke professional te vinden. Wij hebben voor iedere instroom uitdaging een passende oplossing. De business partner van Peakman gaat samen met jou in gesprek om tot de ideale recruitment inrichting te komen die past bij jouw recruitment vraagstuk.

 • Interim Recruitment als jij meerdere vacatures hebt en instroom nodig hebt, maar tegelijk het recruitment proces wil organiseren;
 • Talentpools als je bedrijf vele repeterende aanvragen heeft en je de zelf je kandidaten uit jouw talentpool wil spreken, beoordelen en aannemen;
 • Werving & selectie als je een aanvraag hebt die je maar niet ingevuld krijgt en je daarom geen recruitment proces optimaliseren

Waarom een Peakman Recruiter?

Peakman Recruitment Professionals zijn bevlogen in het werven van deskundige mensen en hechten veel waarde aan het creëren van een duurzame relatie met zowel kandidaten als opdrachtgever(s).

Veel bedrijven huren tijdelijke recruiters of ZZP ‘ers in om hun instroom een boost te geven. Maar dit lost het probleem maar tijdelijk op. Een Peakman Recruiter beschikt over de best gevulde recruitment koffer om ieder bedrijf te helpen om de top te bereiken. Onze recruiters kunnen zelfs bij jou bedrijf de software en het recruitmentproces inrichten waar alleen de beste uitzendbureaus over beschikken. Stel je voor als je dit proces in eigen beheer hebt. Dat kan met Peakman Recruitment!

Klik hier om je aan te melden als bedrijf. 

Wat kost het?

Binnen Peakman Recruitment hebben wij verschillende oplossingen voor jou instroom probleem. We kijken altijd verder dan alleen de kandidaat die je nodig hebt. Achter de verschillende recruitment oplossingen kan je de tariefstellingen zien. Zo hebben wij licentie overeenkomsten met een performance fee, maar is er bij werving & selectie sprake van No cure, No pay. Kijk snel naar de ideale recruitment oplossing en ga in gesprek met ons!

Vraag meer informatie aan:

  PEAKMAN B.V.

  Agata de Bruynkade 22
  3059 SE Rotterdam
  KVK: 81164165
  IBAN: NL63INGB0006607787
  Tel. +31 (0)6-22474845
  E. contact@peakman.nl