Peakman Ontwikkelen Implementeren functie- en salarishuis

[rev_slider projecten-peakman]

Ontwikkelen en implementeren functiehuis en/of salarishuis

Projectomschrijving

Een functie- en / of salarishuis zorgt voor herkenbaarheid van functies, objectieve waardering en structuur binnen een organisatie. Het hanteren van een salarisstructuur is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid en biedt houvast aan leidinggevenden, creëert transparantie voor werknemers en is voor de werkgever ook een cruciaal instrument om loonkosten te beheersen.

Belangrijk is dat een functie- en salarishuis ook meebeweegt met de veranderingen die binnen en rond een organisatie spelen en daarmee de wendbaarheid van de organisatie ondersteunt. Peakman zorgt ervoor dat de opdrachtgever een helder en concreet functie- en/of salarishuis heeft dat past bij de huidige en toekomstige situatie van het bedrijf.

Ben jij de Sherpa voor dit project?

Ben jij een HR professional die energie krijgt van het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een functie- en/of salarishuis, dat meebeweegt met de veranderingen binnen en rond een organisatie? Weet jij het bedrijf van de opdrachtgever op de juiste manier mee te nemen van de huidige situatie naar de gewenste situatie? Dan ben jij de HR Sherpa die we zoeken voor deze opdracht!

Je project is afgerond als de opdrachtgever een helder en concreet functie- en / of salarishuis heeft dat past bij de organisatie, nu en in de nabije toekomst? Je legt dit vast in een professioneel document, waarin alles tekstueel en visueel duidelijk is uitgewerkt en in kaart gebracht. Help jij het bedrijf met dit project hun doelen realiseren?

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl