Peakman Peakman Academy

Ontwikkelen en implementeren Academy

Projectomschrijving Academy

Veel bedrijven hebben vandaag de dag veel te maken met uitstroom van personeel. Een belangrijke reden om te vertrekken is het gebrek aan opleidingen. De huidige generaties op de arbeidsmarkt hechten enorm veel waarde aan zichzelf ontwikkelen. Daarnaast is het trainen en ontwikkelen van medewerkers cruciaal voor het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Onze HR professionals zijn er van overtuigd dat het verhogen van kennis en kunde onder medewerkers voorafgaat aan het realiseren van de bedrijfsresultaten! Onze Sherpa’s hebben ervaring met het opzetten van een Academy (opleidingshuis). Zij weten de verplichte en facultatieve trainingen in een programma van elkaar te scheiden en alle relevante opleidingen en trainingen voor het bedrijf te faciliteren en toegankelijk te maken.

Het project is afgerond als het bedrijf een eigen Academy heeft, passend bij de ambities van het bedrijf en de mensen die er werken. Peakman legt dit vast in een professioneel document, waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht.

Ben jij de Peakman HR Professional voor dit project?

Jij bent de Peakman HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert. Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn.

Ben jij overtuigd van het belang van continue ontwikkeling, opleiding en training van medewerkers, zowel voor individuele medewerkers als voor (de toekomstbestendigheid van) een organisatie in zijn geheel? Heb je ervaring met het opzetten van een opleidingshuis en weet je verplichte en facultatieve trainingen in een programma van elkaar te scheiden? Meld je aan!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl