Peakman Onboarding

[rev_slider projecten-peakman]

Onboarding door Peakman

Projectomschrijving

Aannemen van nieuw personeel is vandaag de dag bijna lopende band werk. Zeker als de spreekwoordelijke achterdeur openstaat en ze om verschillende redenen weer bij het bedrijf vertrekken. Bedrijven zijn vaak heel druk en dat is ook de voornaamste reden dat er nieuwe medewerkers bij moeten. Maar het ontbreekt deze bedrijven ook vaak aan een helder, concreet en duidelijk programma om nieuwe medewerkers zo spoedig en goed mogelijk wegwijs te maken binnen de organisatie. Met het uitwerken van een goed onboardingsprogramma (altijd maatwerk) zorgen wij ervoor dat medewerkers sneller productief zijn, zich thuis voelen en daardoor eerder opleveren.

Onze HR professional zal als projectverantwoordelijke een bedrijfsspecifiek onboardingprogramma uitwerken en inrichten, zodat nieuwe medewerkers binnen het bedrijf geïntroduceerd en rondgeleid worden, de secundaire arbeidsvoorwaarden in orde gemaakt worden en het inwerktraject besproken wordt. Op die manier kunnen nieuwe medewerkers zo spoedig mogelijk productief zijn en zich thuis voelen bij het bedrijf van de opdrachtgever. Van een centrale introductiedag organiseren tot het bespreken van het door-ontwikkelprogramma. Van verplichte trainingen tot het spreken van een aantal stakeholders binnen de organisatie.

Het project is afgerond als het bedrijf een helder, concreet en passend onboardingprogramma heeft, vastgelegd in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht.

Ben jij de Peakman HR Professional voor dit project?

Jij bent de Peakman HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert.

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Heb jij al relevante ervaring met het inrichten en implementeren van onboardingprogramma’s voor nieuwe werknemers binnen bedrijven? Is dit een project binnen het HR-spectrum waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Meld je aan!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl