PEAKMAN HRM

Mensen komen om wat ze kunnen en gaan om wie ze zijn.

Niet elk HR dilemma los je even efficiënt op door “er dan nog maar een HR kracht bij te zetten”. Misschien kan een andere werkwijze al wonderen doen? Bijvoorbeeld door een goed onboardingsprogramma voor nieuwe personeelsleden in te richten. Of misschien kan een slim opleidings- en ontwikkelingsprogramma net het verschil maken om personeelsleden te behouden? Waar de daadwerkelijke pijn bij jou bedrijf ook zit, we brengen het in kaart met de Peakman HRM SCAN. Na een deskundige inventarisatie van uw probleem, wendt onze Peakman HR professional alle vaardigheden, kennis en ervaring aan om het project tot een goed einde te brengen én krijgt jouw HR afdeling de handvatten om er na het vertrek van de “Sherpa” zelf mee aan de slag te gaan.

Waarom een HR-professional van Peakman HRM?

Er zijn veel interim HR bureaus die u met alle liefde een interim HR professional willen aanbieden. Het resultaat is dan vaak dat het huidige HR proces doorloopt, maar ook als bedrijf wil je iedere dag een beetje beter worden. Toch? Gun jezelf een Sherpa van Peakman! Onze zeer ervaren HR professionals beschikken over de best gevulde “HR koffer” om ieder bedrijf naar hun doel te begeleiden”. In deze koffer zit:

 • Alle HR gerelateerde documenten om snel te kunnen functioneren
 • Toegang tot de verloningsmogelijkheden bij Payper
 • Toegang tot meer dan 100 assessments op individu, groep en organisatieniveau
 • Toegang tot meer dan 100 voor jou branche specifieke opleidingen
 • Toegang tot de HR community als denktank voor vraagstukken
 • Toegang tot programma “Energie op het werk”
 • Mogelijkheid tot het zelf bouwen van een bedrijf community
 • Toegang tot marketing ondersteuning om je bedrijf beter te positioneren
Sparkle HRM Scan

Waar zit bij uw organisatie de pijn?

Om iets te kunnen verbeteren dien je te weten waar de pijn vandaan komt. De HRM Scan van Peakman legt middels een aantal (online) vragen uw pijn bloot. Wilt u ook weten waar echt uw pijn vandaan komt?


Wat kost het?

Onze HR professionals zijn zelfstandige ondernemers of geselecteerde professionals die het verschil maken doordat zij alleen doen waar zij goed in zijn en energie van krijgen. Alle professionals worden op de door hun aangegeven voorkeursprojecten ingezet.

Projecten worden kort en bondig beschreven in een projectplan. Hierin zal ook de verwachte duur van het project worden opgenomen. Onze professionals werken op basis van gewerkte uren en de tarieven variëren per professional en per project. De uurtarieven excl. BTW variëren van 70,00 t/m 125,00 per uur

Het op te stellen projectplan zal vooraf een zeer nauwkeurige inschatting zijn van de tijd en kosten die nodig zijn om het project succesvol af te ronden. In de eerste week van de opdracht zal de HR professional een definitieve begroting afgeven, als er tijdens de start onvoorziene uitdagingen zijn ontstaan.

Zonder “Sherpa” lukt het niet de top te bereiken.

Aanmelden als bedrijf? We staan graag voor u klaar.  PEAKMAN B.V.

  Agata de Bruynkade 22
  3059 SE Rotterdam
  KVK: 81164165
  IBAN: NL63INGB0006607787
  Tel. +31 (0)6-22474845
  E. contact@peakman.nl