Peakman Doorontwikkeling

Ontwikkelen en implementeren doorontwikkelingsprogramma

Projectomschrijving doorontwikkelingsprogramma

Peakman HR professional begrijpt wat de huidige generatie wil en geef je hier ondersteuning aan. Om het juiste doorontwikkelprogramma voor het bedrijf in te richten, doen wij onderzoek naar de huidige situatie, de gewenste situatie en werken wij de oplossingsrichting uit. Met als doel voor iedere functionaris binnen het bedrijf een ontwikkelpad.

Zijn de functieprofielen binnen het bedrijf duidelijk en krijgt een medewerker ook de ruimte om zijn/haar talenten voldoende te ontwikkelen en/of in te zetten? Is er een goed onboardingsprogramma waardoor nieuwe medewerkers snel wegwijs geraken binnen het bedrijf? Zijn er verplichte trainingen en facultatieve trainingen? Allemaal zaken die onze Sherpa binnen dit bedrijf moet onderzoeken. Zijn ze niet aanwezig? Dan begint daar je opdracht.

Het project is afgerond als het bedrijf een helder, concreet en passend door-ontwikkelprogramma heeft, vastgelegd in een professioneel document waarin alles tekstueel en visueel is uitgewerkt en in kaart gebracht. Together we can! Samen naar de top?

Ben jij de Peakman HR Professional voor dit project?

Jij bent de HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert.

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Heb jij al enige ervaring in het inrichten van door-ontwikkelingsprogramma’s voor werknemers binnen bedrijven? En hou jij ervan om je te verdiepen in hoe een bedrijf de talenten en kennis van haar medewerkers optimaal kan inzetten en verder kan ontwikkelen? Meld je aan!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl