ZZP bemiddeling

Heb je als bedrijf tijdelijk en / of snel behoefte aan gespecialiseerde kennis? Dan kom je vaak al snel uit bij het tijdelijk inhuren van een zzp’er of freelancer.

Voordelen voor jou als bedrijf

  • Je haalt direct de expertise, die in je bedrijf ontbreekt, in huis. Een zelfstandig professional is vaak al zó ervaren en geroutineerd in wat hij / zij doet, dat een lange briefing of inwerktijd onnodig is.
  • Het inhuren van een zzp’er of freelancer biedt je op en top flexibiliteit. Je zit nergens aan vast, maar het is wel belangrijk dat de overeenkomst goed is geregeld conform de Wet DBA. Daar dragen we bij Peakman zorg voor.
  • Zelfstandige professionals werken voor hun eigen bedrijf. Hun eigen naam en imago staan op het spel. Dat maakt dat je mag verwachten dat ze hun verantwoordelijkheid nemen en dat ze het project snel én goed willen afronden.
  • Zelfstandige professionals kiezen de projecten uit waarvoor ze hun talenten optimaal kunnen inzetten en waar ze zelf het gelukkigst van worden. Die passie en bevlogenheid komt niet alleen het project ten goede maar werkt vaak ook door in je bedrijf.

Je hebt er als HR professional of recruiter voor gekozen om voor jezelf te beginnen. Baas over je eigen werk en ontwikkeling zijn, biedt je veel flexibiliteit. Je kunt zelf je uren bepalen, als ook je tarief én de projecten uitkiezen die je zelf het leukste vindt. Maar het leven als zelfstandig professional kan soms ook stressvol zijn. Je bent immers zelf verantwoordelijk om in een goede doorstroom van opdrachten te voorzien, zodat je een mooie continuïteit in werk en inkomen bereikt. Het lukt niet alle zelfstandig professionals even goed om zichzelf als betrouwbaar merk in de wereld te zetten én een voldoende groot netwerk aan opdrachtgevers op te bouwen. Ook is niet elke professional even gelukkig met de administratieve kant van zijn / haar zaak. Daar kan Peakman bij helpen!

Voordelen voor jou als zzp’er / freelancer

  • Je blijft zelfstandige, maar wij helpen je bij de acquisitie van uitdagende projecten.
  • Je kiest de projecten uit die helemaal in lijn liggen met jouw ervaring, kennis en talenten. Van korte tot langere projecten. Van projecten bij kleine tot grote bedrijven, profit en non-profit. Altijd afwisselend, altijd uitdagend maar je kunt wél altijd doen wat je zelf het leukste vindt.
  • We ontzorgen jou in de administratie en facturatie en zorgen voor een snelle en correcte uitbetaling van jouw facturen. Zo kun jij je focussen op wat je echt graag doet en hoef je je geen zorgen te maken om de administratieve rompslomp.
  • Je gaat aan de slag bij diverse bedrijven, die eerst een kredietcheck hebben doorstaan. Geen zorgen over onbetrouwbare partners!
  • Je kunt dankzij jouw aansluiting bij Peakman ervaring opdoen in bedrijven waar je als zzp’er zelf misschien wat moeilijker binnenkomt. Zo vergroot je jouw netwerk met interessante opdrachtgevers.

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl