Werving en selectie

Goed personeel is de levensader van bedrijven. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling. Er is momenteel sprake van een aanzienlijke mismatch tussen vraag en aanbod, die de komende jaren niet zo maar is weggewerkt. Het is daardoor lang niet gemakkelijk om geschikte nieuwe medewerkers te vinden. Bedrijven die vast personeel nodig hebben, maar geen tijd of capaciteit hebben om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, kunnen gebruik maken van onze expertise in werving en selectie. Wij koppelen de persoonlijke expertise van onze deskundige recruiters en consultants aan innovatieve recruitment oplossingen en online marketing knowhow.

Peakman neemt voor jou de werving en selectie van kandidaten over. Je hoeft geen tijd te besteden aan het opstellen van onderscheidende vacatureteksten, aan het inventariseren van alle sollicitatiebrieven noch aan het proces van werven en selecteren. Ook kun je de eerste sollicitatiegesprekken en eventuele assessments en testen met een gerust hart aan ons over laten. We stellen je vervolgens minimaal twee, grondig voorgeselecteerde (eind)kandidaten voor. Hoe we dat precies doen, verneem je in ons stappenplan.

Voordelen voor jou als bedrijf

  • Wij nemen je alle zorgen omtrent recruitment, werving én selectie uit handen.
  • Je mag rekenen op een flinke tijds- en kostenbesparing!
  • Je maakt gebruik van onze expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling en het vinden van geschikte kandidaten.
  • Je betaalt aan Peakman alleen een werving en selectie fee áls wij voor jou de geschikte kandidaat hebben gevonden en hij / zij bij jou in dienst komt.
  • De werving en selectie fee is vooraf bepaald: je weet altijd waar je aan toe bent!
  • Peakman biedt je de mogelijkheid om de werving en selectie fee in (maximaal) drie termijnen te betalen.

Bespaar op tijd en kosten door jouw werving en selectie uit te besteden aan een expert, Peakman

De werving en selectie dienstverlening van Peakman vindt plaats op basis van no cure no pay. De kosten voor werving en selectie verschillen immers per vraag. We kunnen het tarief pas vaststellen, als we alle wensen met je hebben doorgesproken. De zogeheten fee is een percentage van het fulltime, bruto jaarsalaris van de aangestelde medewerker. Het is echt maatwerk. No cure no pay houdt in dat je pas betaalt, wanneer je daadwerkelijk één van onze eindkandidaten hebt aangenomen. Dat vinden wij wel zo eerlijk!

Voordelen voor jou als kandidaat

  • Je gaat direct in dienst bij een bedrijf, met een contract bij deze opdrachtgever.

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl