Peakman Changeprojecten

[rev_slider projecten-peakman]

Changeproject – ondersteuning bij re-organisaties

Projectomschrijving changeprojecten

Stilstaan is achteruitgaan. Veranderingen horen bij het zakenleven. Maar bij reorganisaties kunnen de veranderingen zo groot zijn, dat medewerkers echt begeleiding nodig hebben om zich aan de nieuwe situatie aan te passen. Bij reorganisaties waarbij banen sneuvelen gaat, terecht, veel aandacht uit naar de mensen die hun zekerheid verliezen en op zoek moeten naar een nieuwe baan. Maar ook voor de mensen die in dienst blijven, kunnen de veranderingen ingrijpend zijn. Voor hen is vaak minder aandacht, toch is het van belang dat ze hun vertrouwen in de toekomst terugvinden; niet alleen voor henzelf maar ook voor de continuïteit en het succes van de organisatie op korte en lange termijn.

Corona heeft de wereld flink op z’n kop gezet. Bedrijfsactiviteiten hebben rake klappen gekregen of zelfs stilgelegen. Veel bedrijven hebben hun personeel (meer) laten thuiswerken en het ziet er naar uit dat dit zo zal blijven. Kortom, corona heeft de manier waarop veel organisaties werken, ingrijpend veranderd en het is niet waarschijnlijk dat, ook nu na corona, nog zomaar teruggegaan kan worden naar hoe het vroeger was.

Wij als Peakman kunnen uw bedrijf en personeel tijdens reorganisaties en veranderingen begeleiden. Wij helpen bij het behouden en of terugbrengen van de rust, het aanpassen van de koers, het op een nette manier afhandelen van exit trajecten, het reboarden van (blijvend) personeel,… zodat het bedrijf succesvol doorheen alle fases van het verandertraject kan navigeren.

Ben jij de PEAKMAN HR Professional voor dit project?

Jij bent de Peakman HR professional die we zoeken als jij multifunctioneel inzetbaar, leergierig, energiek en ondernemend bent. Je staat in jouw kracht en inspireert, motiveert en stimuleert.

Peakman biedt jou als zelfstandige HR professional uitdagende projecten, waardoor je meer met jouw talent bezig kunt zijn. Heb jij al enige ervaring in het inrichten van door-ontwikkelingsprogramma’s voor werknemers binnen bedrijven? Hou jij ervan om je te verdiepen in hoe een bedrijf de talenten en kennis van haar medewerkers optimaal kan inzetten en verder kan ontwikkelen? Meld je aan!

Binnen de Peakman HRM community krijgt jouw talent nog meer glans: je bent zelfstandig én hoort ergens bij. De Peakman community kent een ondernemend model en laat je als zelfstandige mee profiteren van jouw successen.

Aarzel niet maar schrijf je vandaag nog in als professional!

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl