Business partner (zzp) PEAKMAN

VACATURE BUSINESS PARTNER (ZZP) PEAKMAN

FUNCTIEOMSCHRIJVING: Business Partner (zzp) Peakman

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin jouw ervaring in de personeelsbemiddeling goed aan bod kunnen komen? Maar waar je dan ook zelf de bekende vruchten van plukt? Hou je ervan om zowel commercieel als adviserend aan de slag te zijn? Krijg je energie van het matchen van mensen en bedrijven op de arbeidsmarkt en het behalen van resultaten? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een gemotiveerde business partner (zzp – franchise) met allround HR kennis, affiniteit met arbeidsbemiddeling en commerciële ervaring die in zijn / haar provincie bedrijven met een (urgente) uitdaging op het gebied van HR te ontzorgen door hen op projectbasis te koppelen aan gemotiveerde en ervaren HR specialisten en / of recruiters.

Laten we ons even voorstellen:

De arbeidsmarkt en economie zijn volop in beweging. Niet alleen door corona, al is dat wel een ingrijpende factor en katalysator van onderliggende ontwikkelingen, zoals globalisering, automatisering en digitalisering. De menselijke maat is en blijft echter belangrijk, misschien zelfs meer dan ooit. Goed personeel is de levensader van bedrijven. Er wordt van medewerkers veel gevraagd en daardoor ook steeds meer van HR. Bovendien zijn het uitdagende tijden voor ondernemingen. Peakman stelt specialistische kennis tijdelijk en op projectbasis ter beschikking aan bedrijven zodat ze ontzorgd worden in hun HR vraagstukken en ze zich tegelijkertijd op hun core business kunnen focussen.

Peakman is ervan overtuigd dat wanneer mensen echt kunnen doen wat ze graag doen en daarbij hun talenten kunnen aanboren, het resultaat optimaal is. Daarom bieden we HR professionals de kans om zelf de projecten te kiezen waar ze het meest tot hun recht komen. En die HR-talenten koppelen we dan aan bedrijven die, op projectbasis, behoefte hebben aan juist die gespecialiseerde HR ondersteuning. Win-win! Zit het vraagstuk van bedrijven op de instroom van nieuwe medewerkers? Geen probleem, dan regelen wij toch gewoon een recruiter.

Jouw functie:

Als business partner ben jij voor Peakman de centrale spil in jouw regio. Je voert intakes met kandidaten / HR-professionals en werft HR-opdrachten bij bedrijven. Bij de acquisitie van bedrijven komen niet alleen jouw commerciële vaardigheden aan bod, maar kun je ook tijdens het gesprek ‘de diepte in’. Je kunt op inhoudelijk vlak meepraten en je weet precies de juiste vragen te stellen om er achter te komen waaraan het bedrijf écht / prioritair behoefte heeft op HR-gebied. Daarin wordt je overigens geholpen door onze unieke Peakman HRM SCAN.

Met een duidelijke opdracht op maat van een bedrijf, zoek je binnen Peakman naar de HR professional die écht geknipt is voor de taak. Iemand die niet alleen weet wat hij / zij moet doen, maar er ook echt energie van krijgt om dit te doen. Iemand die helemaal op zijn / haar plaats is, in de opdracht én in het bedrijf. Iemand die in zijn / haar kracht staat en een bedrijf helpt hun doelen te bereiken. Voor ons en onze HR professionals is het doel: een succesvol gerealiseerd project mét daarbij de handvatten voor het bedrijf om het van daaruit zelf verder op te pakken. Jij bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het maken van die belangrijke match tussen bedrijf / opdracht en HR professional.

FUNCTIE-EISEN

Jouw profiel:

 • Je krijg energie van wat je doet. Je bent op je best als je kunt doen wat je het liefste doet en waar je best in bent. Jij wordt dan ook zelf helemaal enthousiast van bovenstaande functieomschrijving en weet dat jij hiervoor de geknipte persoon bent.
 • Je bent een echte verbinder: je verbindt vraag en aanbod maar méér dan dat: je matcht mensen, met hun unieke talenten, met bedrijven, met hun unieke behoeften.
 • Je denkt in oplossingen en werkt resultaatgericht. Misschien moet je wel eens out of the box denken. Misschien moet je diep(er) graven om bij een kandidaat en / of een bedrijf de échte, authentieke drijfveren, ambities en wensen te achterhalen. Maar dat schrikt jou niet af.
 • Je komt beslagen ten ijs. Je hebt een allround kennis van HR en een goede mensenkennis, zodat je feilloos de juiste, elkaar versterkende matches kunt maken tussen professionals en bedrijven.
 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau, commerciële ervaring en affiniteit / ervaring met arbeidsbemiddeling, HR.
 • Je kunt autonoom werken, maar wel altijd vanuit een teamgedachte.
 • Je bent communicatief sterk.
 • In jouw functie heb je verschillende ‘petten’ op; enige flexibiliteit en stressbestendigheid is dan wel handig.
 • Je bent gedreven om meerwaarde te bieden. Om HR professionals helemaal in hun kracht te laten zijn en om bedrijven op (kortere) termijn de nodige HR-ondersteuning te bieden.

Wat wij jou te bieden hebben:

Het leven als Peakman business partner is veelzijdig. Het ene moment zit je in de auto op weg naar een interessant bedrijf, het andere moment voer je op kantoor gesprekken met talentvolle HR professionals, of werk je vanuit huis aan administratie en voer je videocalls / telefoongesprekken,… Het is juist die verscheidenheid, die je aanspreekt.

Als business partner behoud jij de zelfstandigheid die je als zzp’er zo weet te waarderen. Jij bent in jouw eigen provincie verantwoordelijk om de Peakman propositie uit te dragen en bekend te maken. Maar we laten je niet aan jouw lot over. Je kunt op ons terugvallen voor marketing- en recruitmentondersteuning. Ook stellen we jou diverse tools en software ter beschikking, waarmee je jouw functie efficiënt kunt invullen. Een hele veilige manier van ondernemen dus.

We hebben binnen Peakman een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. We zijn dus niet bang om (hard) te werken. Maar geen paniek, we houden daarnaast ook van gezelligheid. We houden ervan om te bouwen aan het succes van ons bedrijf en zoeken iemand die daar actief aan wil mee werken. We zijn een jong bedrijf, waar alles nog in beweging is; net als in de HR-branche zelf overigens. We willen flexibel kunnen inspelen op veranderende (arbeids)markontwikkelingen en zowel onze HR professionals als bedrijven altijd een actuele oplossing kunnen bieden. Hou je van ‘gebaande paden’ en vaste rigide structuren, dan zit je bij ons dus niet op je plek. Hou je daarentegen van een uitdaging, van constructief meedenken en meegroeien in een bedrijf, dan zullen we elkaar echt kunnen versterken. We zien dit echt als een ‘team-effort’, een project dat we samen uitrollen en samen verder finetunen. Maar ondertussen ben je wel je eigen “winkel” aan het opbouwen!

Wij vinden het belangrijk dat je samen met ons onze ambities nastreeft. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden: ondernemend, authentiek, kwaliteitsgericht.

Verder bieden we jou:

 • Een aantrekkelijk ondernemend verdienmodel waarbij je 70% van de gerealiseerde marge ontvangt over hetgeen jij hebt gerealiseerd.
 • Exclusiviteit: in jouw eigen provincie ben jij de enige business partner die voor Peakman actief is op blue of white collor segment.
 • Zelfstandigheid en diversiteit, maar mét ondersteuning. Je staat er niet alleen voor!
 • Mogelijkheid om van huis te werken
 • Geen financiële bijdrage vooraf, gewoon wederzijds vertrouwen en commitment naar en in elkaar. Vastgelegd in een professionele samenwerkingsovereenkomst.

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel en ook in onze visie? Aarzel niet maar neem contact met ons op! We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Contactgegevens:

Wim Bubberman
PEAKMAN B.V. – Agata de Bruynkade 22 – 3059 SE Rotterdam – wim@peakman.nl

PEAKMAN B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@peakman.nl